werken bij Morssink / vacatures

Werken bij Morssink is de sfeer van een echt Twents familiebedrijf.

Dit kenmerkt zich door nuchterheid en betrokkenheid bij elkaar en bij het bedrijf. Medewerkers hebben veel vrijheid met uiteraard de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Door samen te werken krijgen wij dingen voor elkaar. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Respect voor elkaar in combinatie met een gezonde dosis humor is de basis van hoe wij als collega’s met elkaar omgaan. Er is daarnaast voldoende ruimte voor gezelligheid. Als mens wordt iedereen gewaardeerd. Hierbij hoort dat er ruimte is voor jouw eigen ontwikkeling.

Als bedrijf zorgen wij goed voor onze medewerkers zodat zij goed kunnen zorgen voor onze klanten. We hebben daarom goede arbeidsvoorwaarden als: een goed salaris, pensioen, goedgevuld kerstpakket, ATV- en vakantiedagen (37 dagen in totaal op basis van een 40-urige werkweek) en een CAO. We hebben regelmatig gezellige informele vrijdagmiddag borrels, goede koffie en jaarlijks een leuke barbecue en kerstbijeenkomst.

Zie jij jezelf al bij ons al werken? Bekijk dan snel onderstaande vacatures en solliciteer!

Zie jij jouw vacature er niet tussen staan? Bel ons gerust op 074 – 376 12 50 of mail naar: hrm@morssink-bouwmaterialen.nl  of p.alblas@morssink-bouwmaterialen.nl
en vraag naar de mogelijkheden. Wij gaan graag onder het genot van een lekkere kop koffie met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

Klik hier door naar onze vacatures

 

Junior verkoopadviseur sanitair
Senior verkoopadviseur sanitair

Verkoopadviseur tuinen

Traineeship verkoop binnendienst bouwmaterialen
Junior verkoopmedewerk(st)er binnendienst bouwmaterialen
Verkoopmedewerk(st)er binnendienst bouwmaterialen

Vertegenwoordig(st)er buitendienst bouwmaterialen regionaal
Magazijn medewerker
Zaterdagmedewerkers magazijn