wie zijn we

Morssink Bouwmaterialen is al meer dan 100 jaar een begrip in Twente en omstreken. In 1917 begon het familiebedrijf als houtzagerij. Inmiddels is Morssink niet meer weg te denken uit de bouwsector. Voor zowel particulieren als professionals leveren wij allerlei bouwmaterialen, van deuren tot ramen en van dakpanelen tot gevelstenen. Maar Morssink is veel meer dan alleen bouwmaterialen. Wij helpen u graag met al uw bouwprojecten. Wilt u een geheel nieuwe keuken, andere badkamer of nieuwe tuin? Heeft u een nieuw werkblad voor uw keuken nodig of bent u opzoek naar de perfecte bloembak voor op uw terras?  Wij staan voor u klaar. Zelfs wanneer uw gehele huis aan een verbouwing toe is, nemen wij graag uw werk uit handen en kunnen wij u een totaalpakket aanbieden, compleet met verwijdering van oude keuken of badkamer en plaatsing van de nieuwe.

 

Onze ervaren medewerkers staan iedere dag met plezier voor u klaar, dus wees van harte welkom in onze showrooms. Wij denken met u mee en adviseren u de juiste producten en materialen, en dat voor een scherpe prijs. Ongeacht uw project, Morssink luistert naar uw wensen en staat voor u klaar, want wij zijn meer dan alleen bouwmaterialen.

morssink blijft groeien

Morssink is al vanaf 1917 een familie bedrijf en blijft innoveren. OostBeton is de nieuwste ontwikkeling. Met het 60-koppig team laten zij het familiebedrijf verder uitgroeien. Door steeds mee te bewegen met de markt blijven ze inspelen op de vragen en behoeften van de klant.

Neem contact met ons op

Naar contact